torsdag 13 oktober 2011

Att vara

i sitt hjärta kan upplevas på många olika sätt. Att vara ärlig mot sig själv och känna det man känner.
Alla känslor är ok.

(bild lånad av google.se)


När man börjar att jobba med att vara i sitt hjärta, att prata ifrån sitt hjärta, att handla ifrån sitt hjärta, att känna ifrån sitt hjärta så kan man till en början kanske uppleva en stor sorg och det beror på att vi har så många saker som vi inte sörjt för. Låt alla känslor komma fram, du behöver inte förstå dom, du behöver bara känna dom och låta dom flöda.

När du har sörjt klart och läkt dina sår så kommer ditt hjärta automatiskt att kunna fyllas med en oändlig kärlek till alltet som du kan dela med dig av till andra, det är en aldrig sinande källa så länge du är sann emot dig själv och så länge du inser att du är en alldeles perfekt varelse, full av liv och kärlek.

Du är "The Great I Am" och du behöver bara vara i dig själv för att upptäcka och känna det, du behöver inte få det bekräftat från någon annan, du vet, för ditt hjärta talar om det för dig.

Vi har under många, många, många generationer nu levt efter vad vårt mind säger, vi har varit görare, vi har skapat många fantastiska saker och tekniken har utvecklats med stormsteg, många bra saker har hänt och skapats.

Men vi har under lika lång tid glömt bort att leva ifrån hjärtat.
De feminina egenskaperna har tryckts undan, att vårda, att älska, att ta hand om mm..
Om vi börjar att leva ifrån hjärtat så kommer dessa egenskaper till oss automatiskt.

Om du lyssnar på vad de indigenous elders eller wisdom keepers på vår jord säger till oss.
Ingen av dom säger " nu måste du gå och göra något åt det", det dom säger är "att vara".
Dom talar om för oss att vi ska "vara förändringen", att focusera på att vara istället för att göra.
Om tillräckligt många av oss kan få kontakt med våra hjärtan och den Kärlek som finns där, kärleken som finns överallt runt omkring oss i naturen , och förstå skönheten och heligheten i det liv vi har fått, så kommer vi att vända det nuvarande medvetandet på jorden från sinne "mind" till hjärta "heart".

This is the Universal Law: The more loving you are, the more intelligent you becom!

Jag önskar alla att hitta tillbaka till sitt hjärta där det strålande och helande ljuset bor, där den egna sanning bor, där det som är vårt högsta bästa bor och där kärleken bor.

Massor med ljus & kärlek sänder jag er alla och alltet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar