onsdag 19 oktober 2011

Att vara i hjärtat

Det kanske upplevs som om jag upprepar mig hela tiden men jag kan inte nog mycket be er att bara vara och att vara i hjärtat. Känner ni ert hjärta? Kan ni höras dess röst?
Det är det inte alla som gör idag men alla kan göra det! När vi är i kontakt med vårt hjärta och följer det så upptäcker vi ganska snabbt att den leder oss exakt dit vi ska.



Att lita på vår egen inre sanning, att ge oss tid att åtminstonde en gång per dag ta oss tid att sätta oss ner och koppla in oss på vårt hjärtats frekvens, på kärlekens & ljusets frekvens.

Att inse att ingen vill oss något illa, att vi är perfekt exakt som vi är och att respektera andras sätt att vara och komma ihåg att dom också är perfekt.

Inget dömande bara respekt, kärlek & ljus.
Det händer en massa tråkiga saker i världen och vi frågar oss själva -hur kan man göra så? Och kanske känner vi ilska och till och med hat. Men det vi behöver göra när detta händer är att byta kanal och sända ut ljusa & kärleksfulla tankar på lösningar istället, det hjälper till att ändra energierna på vår jord och inom oss själva och andra.
Det är inte lätt men nog så viktigt.

Bleesed bee!

Massor med ljus & kärlek sänder jag till er :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar