tisdag 29 november 2016

Kosmisk energi


Många tror att medvetandet finns i hjärnan och att det är vårt centrala organ men det första organ som skapas i våra kroppar är hjärtat och det är ifrån det som det rena ljuset, vår medvetenhet som är för vårt högsta bästa finns.


När våra känslor, som kommer från hjärtat tas upp av hjärnan så tappar vi ofta tron på det vi känner, det ego som bor där förminskar och leder oss in på nya vägar. Vilket kan göra att vi väljer att inte handla utifrån vår första känsla. Hur många gånger säger vi inte – Varför gjorde jag inte så (oftast det som är vår första känsla).
Hjärtats energi är en ren kosmisk energi som vill vägleda oss till det som är det bästa för oss.

Vi består av ca. 96% kosmisk energi. Man kallar den den mörka energin eftersom den inte syns. De andra 4% procenten gör att vi manifesteras. Detta tycker jag är oerhört spännande. Fatta vilka möjligheter vi har, vilken kraft och potential det finns inom oss för att skapa och leva vår dröm. För att göra detta möjligt så måste vi först hitta vårt hjärta och lära oss att lyssna på det. Detta är inte en lätt uppgift men den är fullt möjlig!

Den kosmiska energin - skapande kraften strävar hela tiden mot expansion (växt).
Detsamma gäller oss själva, vårt hjärta vill leda oss mot expansion, när vi lär oss nya saker så växer vi som individ, det tar oss närmare vår uppgift och får oss att må bra. När vi inte följer detta, våra känslor, det vårt hjärta försöker att tala om för oss så stagnerar vi och då mår vi inte bra.

Vi är skapare av vår egen verklighet och följer vi vårt hjärta till 100% så kommer vi att kunna skapa exakt det vi vill uppnå, inga begränsningar finns.

Sänder er allt mitt ljus, all min kärlek och all min helande kraft <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar