onsdag 30 november 2016

Kärlek till alltet!





Den nya eran vi har klivit in i och som expanderar är kärlekens tid. Under lång tid så har den feminina aspekterna haft en mindre framträdande roll, detta måste balanseras upp.


Den feminina kraften bor i vårt hjärta. Vi måste börja med att hitta kärleken till oss själva och när vi har hittat den så kan vi dela med oss av den till andra, villkorslöst. Din sanning bor i kärleken, där finns ljuset som vill leda dig till ditt högsta bästa och ditt högsta bästa är även alltets bästa.

Att se att allt har ett sammanhang, att vi alla består av samma energi skapar en förståelse och kärlek till andra. Genom att spegla oss i moder jord och alla hennes riken så kan vi hitta tillbaka till källan.

Hon ger villkorslöst, allt vi kan ta på kommer från henne, men hur ofta sänder vi en tacksamhetens tanke till allt hon ger? Genom att se skönheten i alla hennes riken så hedrar vi henne, genom att se hennes kärlek till alla riken så skapas en förståelse för att vi alla är lika i hennes ögon, oavsett om vi härstammar ifrån växtriket, djurriket, mineralriket eller människoriket. Vi har alla vår uppgift att utföra för varandra. Vi är inte separerade, vi är ett!

Alla riken är lika viktiga, inget står högre än det andra och genom att se varandra och känna samhörighet så skapas en vilja att ta hand om varandra, att skydda varandra, att hedra varandra och att älska varandra. Älska varandra för dom vi är!

Just nu så kan man tydligt se hur ljuset mer och mer tar plats i vår värld och manifesteras. Mörkret kommer en tid att vara väldigt tydlig, för det som är av mörker visar sig när ljuset expanderar. Det som är av mörker kommer att bli upplyst av ljuset till sitt sanna jag, att vara ljuset och kärleken till sig själva och alltet.

Det vi inte vill att andra ska göra mot oss ska vi inte heller göra andra!

Dansen mot ett högre medvetande har påbörjats och jag dansar med livet för att sprida dess ljus.

Sänder er allt mitt ljus, all min kärlek och all min helande kraft  <3




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar