måndag 4 juli 2011

Relationer

kan vara helt fantastiska eller en total katastrof. När det är bra så är det bara att luta sig tillbaka och njuta (men vi får inte glömma bort eller sluta med att vårda den goda relationen). För mig så bygger en god relation på ett givande och ett tagande, man relaterar till varandra. En bra relation är att känna trygghet/ge trygghet, att bli hörd/att lyssna, att bli tröstad/att trösta, att bli uppmuntrad/att uppmuntra, att bli omfamnad/att omfamna, att bli respekterad/att respektera, att bli älskad/att älska.

Kommunikation är en otroligt viktig nyckel för en lyckad relation.
Ibland så kanske man drar sig för att säga vad man igentligen känner eller tycker, man är kanske konflikträdd för att man vill att allt ska vara bra, att alla andra ska må bra, så man tiger istället.
Så himla tokigt, det man gör då är att man gör våld på sig själv. Genom att inte stå upp för sina egna tankar och önskningar så trycker man sakta men säkert ner sig själv. Vi mister vår egen energi och hamnar i en nedåtgåeende spiral.

Ofta så kanske vi lägger skulden på den andra och glömmer att titta på vårt eget handlande.
Det gäller att ta eget ansvar för våra liv och vårt mående. Att vara den magiker vi är födda till.

Magikern står för kreativitet, självförtroende och självständighet.
Det du tänker skapar du (vi är skapare av vår egen verklighet). Du ska lita på din kunskap, gör något åt din kraft. Du har själv ansvar för ditt liv och det är upp till dig själv vad du vill göra av allt.
Fråga dig: -Vad vill JAG? -Hur vill jag använda mina begåvningar?
Se till att inte bli ett offer och göra som alla andra vill.
Du manifisterar det du täker och detta gör att du måste vara försiktig med vad du tänker om dig själv.

Ta ett djupt andetag, sträck på dig och väck magikern i dig, du har alla möjligheter att skapa det du vill ha i ditt liv.



Det här kortet talar om handling och kommunikation. Det är dags att fråga dig själv vilka mål du vill sträva mot och hur du tänker ta dig dit. Du måste röra dig framåt just nu och ta chansen att förändra din situation. Gå till roten av ditt problem för att lättare tänka ut en lösning. Var heller inte rädd för att be om hjälp utifrån, även om den största ansträngningen måste komma från dig. Du har oddsen på din sida för att lyckas med det du företar dig.


Var uppmärksam på dina tankar
för de blir till ord
Var uppmärksam på dina ord
för de blir till handling
Var uppmärksam på dina handlingar
för de blir till vanor
Var uppmärksam på dina vanor
för de blir din karaktär
Var uppmärksam på din karaktär
för det blir ditt öde


Tusen kramar och massor med kärlek till er alla
( men speciellt till dig, ja, du vet att jag menar just dig, gör det du vill idag).



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar